Transavia vanaf Groningen Airport Eelde naar Egypte

Transavia vanaf Groningen Airport Eelde naar Egypte

Transavia vanaf Groningen Airport Eelde naar Egypte

Reisorganisatie Neckermann vliegt komende winter naar Egypte vanaf Groningen Airport Eelde. Door de baanverlenging van de luchthaven is het mogelijk ook deze populaire winterbestemming vanuit Noord-Nederland aan te bieden.

Neckermann zal vanaf begin november samen met Transavia elke zondagochtend vliegen naar de Egyptische bestemmingen Marsa Alam en Hurghada. Beide zeer geliefde badplaatsen aan de Rode Zee. De vlucht zal geen tussenstop maken in Nederland en rechtstreeks vanaf Groningen naar Marsa Alam vliegen waarna een stop gemaakt wordt in Hurghada en weer teruggevlogen naar Groningen Airport Eelde. Hiermee kunnen twee zeer geliefde badplaatsen aan de Rode Zee worden gecombineerd. De vluchten worden in de winterperiode uitgevoerd tot eind maart 2016. Groningen Airport Eelde biedt veel voordelen, ten opzichte van de hoofdluchthaven van Nederland, Schiphol, voor mensen uit de noordelijke provincies. Veel klanten, die vanaf de regionale luchthavens vertrekken vinden het fijn dat ze dichtbij kunnen parkeren en het gemak van een kleine luchthaven genieten met korte afstanden, weinig wachtrijen en de snelheid waarmee de koffers weer op de bagageband verschijnen. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Transavia voert de vluchten uit in opdracht van Neckermann reizen (onderdeel van Thomas Cook) die hiermee naast Lanzarote opnieuw twee unieke producten aanbiedt vanuit Groningen. “Naast de Lanzarote is er veel vraag naar het populaire Egypte vanuit de noordelijke provincies. Nu de baanverlenging en het doorslaande succes van Lanzarote een feit is, heeft het ons doen besluiten om deze geliefde badplaatsen ook vanuit Groningen aan te bieden” aldus Reinoud Koot, Directeur vliegvakanties van Neckermann “het helpt natuurlijk ook mee dat we op zondag vliegen, dat maakt het makkelijk om een volle week te boeken, ook voor families met schoolgaande kinderen tijdens de vakantieperiodes”. Vakanties naar Egypte in de winter, zijn deze week al boekbaar vanaf Groningen Airport Eelde en uitsluitend boekbaar bij Neckermann reizen.

Bron: Thomas Cook Nederland

Reageren is niet mogelijk.