Icelandair kondigt nieuwe bestemming Chicago aan

Icelandair kondigt nieuwe bestemming Chicago aan

Icelandair kondigt nieuwe bestemming Chicago aan

Icelandair voegt volgend jaar een nieuwe bestemming toe aan haar routenetwerk. Vanaf 16 maart 2016 zal de IJslandse luchtvaartmaatschappij 4x wekelijks vliegen van Reykjavik Keflavik Airport naar Chicago O’Hare International Airport in de Verenigde Staten. De vluchten zullen het hele jaar door worden uitgevoerd op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Icelandair Boeing 757-200
Icelandair Boeing 757-200

De vluchten naar Chicago zullen worden uitgevoerd met een Boeing 757-200 en sluiten aan op vluchten vanaf/naar Amsterdam en Europa. Chicago is de 15e Amerikaanse bestemming in het routenetwerk van Icelandair.

Icelandair biedt vluchten aan van IJsland naar Boston, Chicago O’Hare, Denver, Edmonton, Newark, New York JFK, Seattle, Toronto en Washington DC. Daarnaast biedt Icelandair seizoensgebonden vluchten aan naar Anchorage, Halifax, Minneapolis-St. Paul, Orlando, Portland Oregon (PDX) en Vancouver. Via de internationale luchthaven Keflavik zijn verbindingen mogelijk naar Noord-Amerika vanaf meer dan 20 bestemmingen in Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en continentaal Europa. Icelandair biedt passagiers de mogelijkheid om een ​​Icelandair Stopover te nemen voor maximaal zeven nachten.

De bestemming is niet geheel nieuw, t/m oktober 1988 vloog Icelandair naar Chicago met een DC-8.

Het vluchtschema Reykjavik (KEF) – Chicago O’Hare (ORD) m.i.v. 16 maart 2016 is als volgt:

Vluchtnr. Routing Vertrek Aankomst Dag
FI853 KEF-ORD 1645 1815 Ma Wo Vr Zo
FI852 ORD-KEF 1930 0635+1 Ma Wo Vr Zo

Bron: Icelandair

Reageren is niet mogelijk.