Brussels Airlines vanaf september naar Bremen

Brussels Airlines vanaf september naar Bremen

Brussels Airlines vanaf september naar Bremen

Vanaf 14 september verzorgt Brussels Airlines vijf vluchten per week naar Bremen. De belangrijke Noord-Duitse handelsstad was tot nog toe niet rechtstreeks verbonden met Brussels Airport.
Goed nieuws voor de talrijke zakenlui en EU officials die tussen Bremen en de Europese hoofdstad pendelen en dat tot nog toe via een omweg moesten doen. Dankzij de nieuwe lijnvluchten die Brussels Airlines vanaf september elke weekdag verzorgt, wordt Hanzestad Bremen vlot en rechtstreeks bereikbaar in 1 uur en 10 minuten.

Brussels Airlines verzorgt vanaf 14 september elke werkdag een avondvlucht tussen Bremen en Brussels Airport. Passagiers hebben de keuze uit vier verschillende reisformules: Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, Check&Go.

“We zijn zeer tevreden dat we een regio en een stad die belangrijke handelsrelaties met België onderhoudt aan ons netwerk kunnen toevoegen“, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx. “Bremen is een mooie aanwinst in het snel groeiend netwerk van Brussels Airlines en Brussels Airport. Met deze route mikken we ook op transferpassagiers die comfortabel willen doorreizen naar andere Brussels Airlines bestemmingen.”

Zo werd de uurregeling van de vluchten bijvoorbeeld afgestemd om vluchtaansluitingen mogelijk te maken naar onder meer Bristol, Toulouse en Madrid om Airbus Industries medewerkers vlot te laten reizen tussen de verschillende productiecentra van de Europese vliegtuigbouwer.

Jürgen Bula, CEO of Bremen Airport: “Vooral zakenreizigers uit de Nedersaksische region en Bremen zullen baat hebben bij deze rechtstreekse verbinding tussen Bremen en Brussel, maar ook voor een citytrip is de vlucht geschikt.”

Bremen is naast Hamburg en Hannover de derde stad die Brussels Airlines in Noord-Duitsland rechtstreeks verbindt met Brussels Airport. Daarnaast vliegt Brussels Airlines ook vijf keer per dag naar Berlijn. Dankzij een samenwerking met partners Lufthansa en Germanwings kan er ook verschillende malen per dag naar Frankfurt, Munchen en Stuttgart worden gevlogen. Brussels Airlines passagiers kunnen nu dus in totaal naar 7 bestemmingen in buurland Duitsland reizen.

Het vluchtschema Brussel (BRU) – Bremen (BRE) m.i.v. 14 september 2015 is als volgt:

Vluchtnr. Routing Vertrek Aankomst Dag
SN2597 BRU-BRE 2100 2210 Ma Di Wo Do Vr
SN2596 BRE-BRU 1900 2010 Ma Di Wo Do Vr

Bron: Brussels Airlines

Reageren is niet mogelijk.